Kan ik mijn huidige nummer behouden als ik JIM Mobile word?

– Bijgewerkt

Dat kan zeker. Geef die optie aan wanneer je je JIM Mobile-simkaart online bestelt. We hebben enkele gegevens nodig van je huidige provider (zoals nummer, simkaartnummer, …) om je nummer naar JIM Mobile over te dragen.

Let op: het nummer van je huidige simkaart moet minstens 18 cijfers lang zijn, geen letters bevatten en beginnen met 8932. Je vindt dit nummer op de achterkant van je huidige simkaart, in de instellingen van je toestel of je kunt het opvragen bij je huidige operator.

Sluit je met je overdracht een abonnement af bij je huidige provider? Dan is het niet nodig dit op te zeggen, dat doen wij tijdens het proces. Hier horen geen kosten bij, al wordt je laatst begonnen periode waarschijnlijk volledig aangerekend door je huidige provider. Als je een abonnement combineerde met een smartphone, dien je hiervoor de restwaarde te betalen volgens de afschrijvingstabel van je huidige provider. Je controleert hiervoor dus best de voorwaarden bij je huidige provider.