Moet ik mijn toestel instellen om te kunnen sms’en?

– Bijgewerkt

Kan je niet sms'en, dan is er hoogstwaarschijnlijk wat mis met je sms-centrale. Die moet je dus even checken. Er zijn 2 mogelijke nummers: +32486000005, en +32456002000. Als het ene nummer niet werkt, probeer je het andere.

iPhone-gebruikers kunnen de sms-centrale instellen door de code 5005*7672+32486000005# of 5005*7672+32456002000# in te toetsen en op de knop bellen te drukken.

Alle andere gebruikers kunnen de centrale ingeven in de instellingen van het toestel zelf (meestal bij de instellingen van je sms-app).

Herstart hierna je toestel en probeer een sms naar jezelf te sturen. Als dat niet werkt, laat het ons dan zeker weten.