Hoe weet ik of mijn sms goed is aangekomen?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Wanneer een sms verzonden is, kun je die terugvinden in je verbruik in onze klantenzone of via de JIM Mobile-app. Het is niet mogelijk om een bevestigingsrapport te ontvangen.

Merk je dat je één bepaald nummer niet kunt sms’en? Vraag de ontvanger dan eens om je nummer te verwijderen uit zijn of haar contacten, misschien werd het per ongeluk geblokkeerd. Kun je helemaal niet sms’en, en heb je wel een bundel/belwaarde? Controleer dan of je sms-centrale juist is ingesteld. Dat kan met onze instelgidsen.

Helpt dit niet? Dan raden we je aan het volgende te testen:

Zet je gsm-toestel uit en verwijder de batterij (indien mogelijk). Steek de batterij terug in het toestel en zet het daarna terug aan. Verhelpt dit het probleem niet? Controleer dan of je sms-instellingen kloppen. Onze instelgidsen helpen je hierbij.

Als je hierna nog steeds niet kunt sms’en, test dan je simkaart eens in ander toestel om te kijken of het dan wel werkt. Plaats daarna je JIM Mobile-simkaart terug in je oorspronkelijk toestel, test opnieuw en zie of je sms verstuurd/aangekomen is.

Geeft dat geen uitsluitsel? Contacteer dan de JIM Mobile-helpdesk op het e-mailadres info@jimmobile.be.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op