Waarom zijn mijn facturen of aanrekeningen van voor 29/10/2017 niet meer beschikbaar?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Op 29/10/2017 droeg Telenet Group alle JIM Mobile-klanten over aan Unleashed nv, deel van de MEDIALAAN-groep (eigenaar van onder andere VTM, Q2, Vitaya en Qmusic).Sindsdien bevinden JIM Mobile-klanten zich niet meer op hetzelfde gebruikersplatform als BASE-klanten.

Je kunt je oude facturen of aanrekeningen nog altijd raadplegen op de website van BASE. Dat doe je met je oude inloggegevens.