Waarom gebeurt de betaling van mijn factuur of aanrekening niet meer automatisch met mijn VISA of MasterCard?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Op 29/10/2017 droeg Telenet Group alle JIM Mobile-klanten over aan Unleashed nv, deel van de MEDIALAAN-groep (eigenaar van onder andere VTM, Q2, Vitaya en Qmusic). Sindsdien bevinden JIM Mobile-klanten zich niet meer op hetzelfde gebruikersplatform als BASE-klanten, waardoor bepaalde instellingen zijn veranderd. Maar geen nood, je kunt je VISA of MasterCard opnieuw instellen in de klantenzone.