Waarom krijg ik voor, of na, een telefoongesprek niet meer te horen hoeveel belwaarde ik heb?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Op 29/10/2017 droeg Telenet Group alle JIM Mobile-klanten over aan Unleashed nv, deel van de MEDIALAAN-groep (eigenaar van onder andere VTM, Q2, Vitaya en Qmusic). Sindsdien bevinden JIM Mobile-klanten zich niet meer op hetzelfde gebruikersplatform als BASE-klanten, waardoor bepaalde functies niet meer beschikbaar zijn. Je kunt je belwaarde wel steeds raadplegen in je klantenzone, via de JIM Mobile-app, of door CONSULT te sms’en naar 1984.