Op 29/10/2017 droeg Telenet Group alle JIM Mobile-klanten over aan Unleashed nv, deel van de MEDIALAAN-groep (eigenaar van onder andere VTM, Q2, Vitaya en Qmusic). Sindsdien bevinden JIM Mobile-klanten zich niet meer op hetzelfde gebruikersplatform als BASE-klanten, waardoor bepaalde diensten niet meer beschikbaar zijn. Wat houdt dit concreet in voor BASE cloud?

Je hebt een betalende BASE cloud:

• Klanten met een betalende BASE cloud zullen hiervoor vanaf 10/09/2017 niets meer aangerekend worden.
  • Tot en met 27/10/2017 kun je in je BASE cloud gewoon bestanden blijven up- en downloaden.
  • Vanaf 29/10/2017 kun je enkel nog maar bestanden downloaden.
  • Vanaf 27/11/2017 heb je geen toegang meer tot je BASE cloud. Zorg er dus voor dat al je bestanden op dat moment verwijderd zijn uit de BASE cloud.
  • Je kunt dan je bestanden op je pc bewaren of een alternatief nemen zoals iCloud of Google Cloud,...

Je maakt gebruik van een gratis BASE cloud:

• Tot en met 28/10/2017 kun je in je BASE cloud gewoon bestanden blijven up- en downloaden.
  • Vanaf 29/10/2017 kun je enkel nog maar bestanden downloaden.
  • Vanaf 27/11/2017 heb je geen toegang meer tot je BASE cloud. Zorg er dus voor dat al je bestanden op dat moment verwijderd zijn uit de BASE cloud.
  • Je kunt dan je bestanden op je PC bewaren of een alternatief nemen zoals iCloud of Google Cloud,...