Op 29/10/2017 droeg Telenet Group alle JIM Mobile-klanten over aan Unleashed nv, deel van de MEDIALAAN-groep (eigenaar van onder andere VTM, Q2, Vitaya en Qmusic). Sindsdien bevinden JIM Mobile-klanten zich niet meer op hetzelfde gebruikersplatform als BASE-klanten, waardoor de internetinstellingen niet meer hetzelfde zijn. Maar niet getreurd, aan de hand van onze instelgidsen kun je je toestel opnieuw instellen. Staat jouw smartphone er niet tussen? Kies dan voor een gelijkaardig model (iPhone of Android) - de instellingen zijn hetzelfde. Hieronder staan ze op een rijtje:

APN = web.be
Gebruikersnaam = web
Wachtwoord = web
Verificatietype = PAP
APN-type = default,supl