Waarom krijg ik mijn factuur of aanrekening niet meer per post?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Op 29/10/2017 droeg Telenet Group alle JIM Mobile-klanten over aan Unleashed nv, deel van de MEDIALAAN-groep (eigenaar van onder andere VTM, Q2, Vitaya en Qmusic). Sindsdien bevinden JIM Mobile-klanten zich niet meer op hetzelfde gebruikersplatform als BASE-klanten, waardoor bepaalde instellingen zijn veranderd. Standaard krijg je je factuur of aanrekening voortaan per e-mail. Je kunt in de klantenzone opnieuw aangeven dat je je deze documenten per post wil ontvangen.