Kan ik voor vragen over JIM Mobile terecht in een BASE-shop?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Nee. Op 29/10/2017 droeg Telenet Group alle JIM Mobile-klanten over aan Unleashed nv, deel van de MEDIALAAN-groep (eigenaar van onder andere VTM, Q2, Vitaya en Qmusic). Sindsdien kun je niet meer terecht in een BASE-shop voor vragen of herlaadkaarten. Hiervoor neem je best contact op met onze helpdesk via het gratis nummer 1984.

Combineerde je voor 29/10/2017 je abonnement met een smartphone? Geen zorgen, de garantie hiervan loopt verder. Je kunt als er iets mis is met je toestel terecht in het verkooppunt waar je dit aankocht.