Welke voordeelbundel is er en hoe activeer ik die?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Voor extra mobiele data kun je de MEGASURF-voordeelbundel activeren (1 GB voor € 5). Om de bundel te activeren, sms je MEGASURF naar 1984. Je betaalt deze extra voordeelbundel met je belwaarde: het bedrag gaat rechtstreeks van je belwaarde af. Je kunt die bundel dus enkel aankopen als je voldoende belwaarde hebt.

De MEGASURF-voordeelbundel is 1 maand geldig. Je krijgt een melding via sms wanneer je voordeelbundel bijna of helemaal op is. Als je bundel op is, surf je verder aan de normale standaardtarieven. De extra mobiele data van deze voordeelbundel is zowel geldig in België als in de EU.

Let op: om de MEGASURF-bundel te activeren, reserveert JIM Mobile € 0,20 van jouw belwaarde voor je eerstvolgende datasessie. Dit betekent dat je minstens € 5,20 belwaarde nodig hebt om deze bundel te kunnen activeren. 

Om deze extra kost van € 0,20 te vermijden, kan het in bepaalde gevallen helpen om in de instellingen van een toestel de netwerkmodus te veranderen naar een optie zonder 4G (2G- of 3G-netwerk).

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op