Hoe kan ik mijn oude voicemail berichten bijhouden en opslaan?

Avatar
Jessie C
– Bijgewerkt

In de nacht van 11 op 12 juli zetten we de voicemail van alle Mobile Vikings-nummers over naar een nieuw platform. Hierdoor zullen je oude voicemailberichten verwijderd worden. Wil je je oude voicemailberichten nog beluisteren? Dat kan tot 30 september, door te bellen naar het gratis nummer 0456191944. Let wel: wil je deze opnames graag bijhouden? Dan is belangrijk dat je vóór deze datum een opname van deze voicemails maakt, zodat je deze op een andere manier kan bewaren.

Hoe kan je gemakkelijk voicemailberichten opnemen?

Dat kan door een screenrecording te maken van de voicemailbericht(en).

Met een iPhone doe je dit door in de rechterbovenhoek naar beneden te swipen zodat het bedieningspaneel verschijnt. Linksonder zie je het knopje van de screenrecording (een cirkel in een cirkel). Als je dat knopje inhoudt, kan je zien of je microfoon aanstaat of niet. Het is de bedoeling dat de microfoon zeker uitstaat, aangezien je het geluid van je toestel wil opnemen. Door kort op het knopje te drukken, start je de opname nadat de timer van drie seconden afgelopen is. Stoppen doe je op dezelfde manier.

Met een Android-toestel doe je dit door twee keer omlaag te swipen aan de bovenkant van het scherm. Dan klik je op het knopje van de schermopname (een cirkel in een cirkel). Als je de functie niet hebt, tik je op Bewerken en sleep je Schermopname naar je Snelle instellingen. Kies wat je wilt opnemen en tik op Starten. Een timer telt af en daarna start de opname. Let er zeker op dat je de audio mee opneemt, anders krijg je alleen het beeld te zien. De opname stoppen doe je door naar omlaag te swipen vanaf de bovenkant van het scherm en weer op het knopje van de schermopname te tikken.

Je kan ook een opname maken met een andere gsm via de dictafoon-app van de voicemail die je graag zou bewaren.

Opnames maken aan de hand van bepaalde apps is helaas niet meer mogelijk omwille van GDPR-maatregelen.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op