Heb ik visual voicemail op mijn telefoon?

– Bijgewerkt

We vatten even samen voor welke telefoons visual voicemail beschikbaar wordt:

• Voor iOS: alle telefoons met iOS18 of hoger
  • Voor Samsung: alle telefoons die Samsung-updates ontvangen, en die de laatste Samsung-update hebben geïnstalleerd die in de loop van 2024 wordt uitgerold
  • Voor alle andere Android-telefoons: alle telefoons die de Google dialler app gebruiken (en geen custom build), die de Google dialler updates ontvangen via de Google Play Store, en die de laatste Google dialler update geïnstalleerd hebben

Wanneer is visual voicemail beschikbaar?

Vanaf april 2024 starten we met de automatische uitrol van visual voicemail voor de verschillende Android-telefoons. Vanaf het najaar ook voor iOS-toestellen, daarvoor zijn we afhankelijk van Apple. Als je liever de klassieke voicemail gebruikt, kun je visual voicemail natuurlijk ook uitschakelen.

Een concrete timing meegeven is bijzonder moeilijk: we volgen daarvoor niet alleen het tempo van Apple (voor iOS) en Google (voor Android), maar ook dat van producenten als Apple, Samsung, Google,... Zodra visual voicemail voor een bepaald telefoonnummer actief is, brengen we je natuurlijk meteen persoonlijk op de hoogte.