Hoe activeer ik visual voicemail op mijn telefoon?

– Bijgewerkt

Zelf hoef je niets te doen om visual voicemail te activeren op je telefoon. Vanaf april 2024 starten we met de automatische uitrol van visual voicemail voor de verschillende Android-telefoons. Vanaf het najaar ook voor iOS-toestellen, daarvoor zijn we afhankelijk van Apple.

Een concrete timing meegeven is bijzonder moeilijk: we volgen daarvoor niet alleen het tempo van Apple (voor iOS) en Google (voor Android), maar ook dat van producenten als Apple, Samsung, Google,... Zodra visual voicemail voor iemand actief is, brengen we die natuurlijk meteen persoonlijk op de hoogte. Als je niet van ons gehoord hebt, is visual voicemail nog niet actief voor jou.